Овен (21 март-19 април), Правите се, че сте добре, когато не

...
 
 
Овен (21 март-19 април),
Правите се, че сте добре, когато не
Коментари Харесай

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

 

 

Овен (21 март-19 април),

Правите се, че сте добре, когато не сте. Натрупвате страсти и оставяте проблемите в връзките неразрешени. Вашият сътрудник в никакъв случай не знае какво мислите, тъй като вие не говорите за това.

 

Телец (20 април – 20 май)

Следите всеки жест на внимание, който оказвате на колегата си, и смятате, че заслужавате да бъдете възнаградени за това. Доста бързо се възмущавате от колегата си, тъй като забелязвате дребни неща като какъв брой пъти сте благи чиниите и какъв брой пъти е правил той.

 

Близнаци (21 май – 20 юни)

Отменяте или вършиме проекти в последната секунда. Никога не предупреждавате колегата си за това и в последна сметка го разочаровате. Карате го да се усеща като алтернатива, а не като приоритет.

 

Рак (21 юни – 22 юли)

Прекарвате всяка секунда от всеки ден с колегата си. Всеки път, когато приятелите ви ви поканят на среща, вие каните колегата си да се причисли към вас. Ако би трябвало да пазарувате, очаквате вашият фаворит да отиде с вас. Той е най-хубавият ви другар, само че от време на време се нуждае от отмора от вас.

 

Лъв (23 юли – 22 август)

Обичате да контролирате и да имате последната дума. Не позволявате на колегата си да има собствен личен метод, тъй като смятате, че постоянно сте прави.

 

Дева (23 август – 22 септември)

Ревнувате колегата си даже от въздуха. Вие се разочаровате, в случай че сътрудникът ви избере да се види с приятелите или фамилията си вместо вас, тъй като желаете цялото внимание за себе си. Държите се по този начин, като че ли неговият свят би трябвало да се върти към вас.

 

Везни (23 септември – 22 октомври)

Мислите, че имате силата да коригирате хората, когато желаят да бъдат признати такива, каквито са. Може да изкушавате колегата си да отиде на фитнес или да изпрати автобиография на избрана позиция и да мислите, че го насърчавате, само че сътрудникът ви може да види жеста ви като опит да го измененията.

 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Лесно се ядосвате. Партньорът ви се опасява да ви каже нещо, тъй като незабавно ще избухнете. Но вие полудявате и в случай че сътрудникът ви мълчи. Не оставяте излаз за избраника си.

 

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Прекалено взискателни сте към себе си и се отнасяте предубедено. В последна сметка приключвате връзката, тъй като допускате, че сътрудникът ви ще ви изневери или ще ви напусне първи. Вие сте черноглед и това кара вашия фаворит да има вяра, че вие ​​не вярвате в него.

 

Козирог (22 декември – 19 януари)

Свикнали сте да бъдете сами, което ви затруднява да се отваряте към хората. Вместо да кажете на колегата си какво ви разстройва, вие се пробвате сами да разрешите този проблем. Не знаете по какъв начин да работите с него като екип.

 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Притеснявате се да не нараните възприятията на колегата си, тъй че въображаемо редактирате всичко, което казвате. Може да не ви хареса прическата му, само че ще си мълчите. Може да му се сърдите, само че ще запазите негодуванието вътре. Негодуванието ви пораства като снежна топка и по-късно избухвате.

 

Риби (19 февруари – 20 март)

Когато сътрудникът ви излезе от стаята, вие проверявате телефона му. Проверявате профилите му във всичките обществени медии и имейлите му, с цел да сте сигурни, че не ви изневерява.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР